Blog

Kategori

SkyAtlas ödüllere doymadı!

24 Kasım 2016

Türkiye’nin bulut firması SkyAtlas, bulut teknolojileri konusunda yaptığı dikkat çekici çalışmalarını bir ödül daha alarak taçlandırdı. Avrupa EuroCloud Award çerçevesinde, bilişim sektöründeki bulut çözümleri tedarikçileri ve müşterilerine yönelik olarak gerçekleştirilen Türkiye Bulut Ödülleri yarışması Yılın Startup Servis Sağlayıcısı kategorisinde SkyAtlas 2.lik ödülünü kazandı.

Büyüyen Cloud Computing (Bulut Bilişim) alanında Avrupa’nın en büyük organizasyonu olan EuroCloud Awards bu yıl 4. kez düzenlendi. 22 Kasım Salı günü Ritz Carlton Hotel’de yapılan ödül töreninde, SkyAtlas, pazarda bulut teknolojileri konusunda yaptığı yaratıcı ve maliyet etkin çalışmaların yanısıra, teknoloji ve iş modeli açısından öne çıkan ürün ve hizmetler ile 2.lik ödülüne layık görüldü.

SkyAtlas CEO’su Levent Kocatürk,  “Genç bir şirket olmamıza rağmen Bulut Bilişim alanındaki inovatif çalışmalarımız yurtiçi ve yurtdışı bir çok yarışmada ödüllendirildi. Özellikle Bulut Bilişim alanında katma değerli yazılım geliştirme çalışmalarının çok sınırlı olduğu ülkemizde, kazanılan bu ödüller bizim için oldukça anlamlıdır. Avrupa’nın en büyük organizasyonu olan EuroCloud Awards yarışmasında 2.lik ödülüne layık görülmek SkyAtlas ailesi olarak bizleri oldukça gururlandırdı. Çalışmalarımıza ve ülkemize katma değer yaratmaya devam edeceğiz” dedi.